Fikir...

NuffnangX

Friday, October 12, 2012

MISTERI : UFO? ALIEN...? MAKHLUK ASING DI Sentul...???


Pasti ramai yang terkejut bila baca posting bab MISTERI ni,,,,,
Ada alien? ada UFO? kat Sentul... ???
Ini bukan sebarang alien sebab aku tangkap gambar alien ni pakai HP Samsung GT-S3850 Corby cabuk ni jer... Bukan pakai kamera lensa kuasa tinggi pun..

Kalau korang tak percaya dan korang tanya betul ke? 
Jawab aku...
Haaah... Memang ada

Cuba korang tengok gambar kat bawah ni.....





Cahaya di pintu tu bukan cahaya kapal angkasa UFO mendarat yer.... tetapi cahaya terang yang menerangi lorong gelap gelita yang sedang aku lalui ini...
Senang cerita, inilah laluan dan pandangan aku berjalan mengadap ke depan....

Tiba-tiba aku rasa macam ada orang mengintai-intai pulak. 
SASPEN beb... maklumlah tempat gelap gelita di sepanjang lorong ni...

Aku pun apa lagi, bila rasa macam diganggu jer. 'TEMPER' aku cepat naik sebab aku kerja maaaa... tengah kerja ni, cuma bezanya aku baru keluar dari toilet di hujung lorong bangunan ni....

Hmmmm... 
apa lagi Samsung Corby ni aku bawa keluar dan cepat2 snap gambar sebelah depan aku...  

Nak sangat 'mengintai-intai' aku, meh aku amek gambar 'ko', mana tau ...





Haaaaa...
ni laa gambar di bahagian belakang aku berjalan yang aku snap...
gambar ni diambil dari tempat aku berdiri dan berpaling ke belakang...

CABUTTT Lariiiii??? 
Owh TIDAK... aku takkan lari kerana aku menerima pakai pesanan dan petua orang2 tua...
JANGAN LARI apabila mengahadapi situasi....

Namun di ketika aku lihat disekeliling kawasan belakang, TAK ADA APA-APA PUN YANG PELIK.....

tapi hati cakap snap jer laaa gambar.... rasanya 'ada' tu...
Bila tengok dalam HP lepas snap takde apa2 yang pelik pun...
Aku lalu meneruskan perjalanan ke tempat lokasi kerja....

Buat la kerja seperti biasa....
..
....
.....
.......
..........
............
..............
................




Malam tadi malam jumaat.... punyalah boring taktau nak buat apa...

Hmmmm... tetiba teringat gambar dalam HP tadi, aku buka semula....

Still tak ada apa2 pun, namun tergerak hati untuk transfer ke laptop ni...

HASILNYA!!!!

Tttuuuuuuuuuuuuuuu..... gambar kat dalam bulatan tu.
Siapa ek? ALIEN? UFO?



Bila diperbesarkan lagi gambar ini, inilah hasilnya....
SUBHANALLAH!!!!!
memang ADA ALIEN puuuuuuuuuuunnnn!!!!!!


Apapun, AL-FATIHAH BUAT MEREKA...

Baik buruk, jahat baik bukan kerja aku untuk menilainya, biarlah ALLAH yang mengurusnya...


-----------------------------------------------------------------------------






2 comments:

Kidxx obito said...

alien dan jin tu lebih kurang bro!

Kidxx obito said...

alien dan jin itu lebih kurang je bro !